HIGH RACER Holder all time one hour world record
is leeg
Facebook
<< vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | volgende >>
 

M5 Carbon High Racer met 's werelds lichtste (1,7 kg) elektrische ondersteuning, inclusief accu!

9 oktober 2019Naar boven
M5 Carbon High Racer met 's werelds lichtste (1,7 kg) elektrische ondersteuning, inclusief accu!Voor een klant in Zwitserland met een paar steile trajecten
op zijn werkroute bouwde M5 een superlichte Carbon High Racer met elektrische ondersteuning van het Duitse merk Velogical op het achterwiel van nog 12.5 kg.

De accu zit verborgen in een of meerdere bidons.

Tijdens aandrijving uit loopt echt alles vrij!
De twee super compacte elektro motortjes kunnen zelfs onder water functioneren
 

Adrian Voegeli fietste in 7 weken vanuit Zwitserland naar de Noordkaap op zijn M5 Carbon High Racer plus aanhanger...

20 september 2019Naar boven
Zie hierbij een paar van zijn fantastische prenten. Reeds sneeuw daar
Adrian Voegeli fietste in 7 weken vanuit Zwitserland naar de Noordkaap op zijn M5 Carbon High Racer plus aanhanger... Adrian Voegeli fietste in 7 weken vanuit Zwitserland naar de Noordkaap op zijn M5 Carbon High Racer plus aanhanger...
 

Korte tekensessie in zuid Noorwegen!

6 juli 2019Naar boven
Van 21 september tot 3 oktober is M5 daardoor alleen per e-mail bereikbaar en (beperkt) per telefoon
 

Jaap Bouman (77) op zijn M5 Carbon High Racer: alle lange-afstand brevetten binnen voor deelname aan non-stop 1250 km monstertocht Parijs-Brest-Parijs

29 mei 2019Naar boven
Jaap Bouman (77) op zijn M5 Carbon High Racer: alle lange-afstand brevetten binnen voor deelname aan non-stop 1250 km monstertocht Parijs-Brest-Parijs
Jaap Bouman voor M5 gebouw en met zijn M5 Carbon High Racer
(en Tail Bag met Zeeuwsch wapen.....)
Aanstaande augustus 2019 is het weer zover: het om de vier jaar terugkerend evenement in Frankrijk waar zo'n 6000! ultra lange afstand deelnemers vanuit de hele wereld op af komen.
Twaalf jaar geleden was hij ook al van de partij en finisher van deze afstand maar inmiddels is de uitdaging natuurlijk nog groter met het het verstrijken van de jaren. Groot verschil behalve de leeftijd is verder wel de fiets die hij toen bereed vergeleken met degene waar hij nu mee start. Was het in 2007 een volledig stalen M5 Shock Proof van wel ruim 18 kg met grote bagagebak, nu is het een volledige lichtgewicht M5 Carbon High Racer met een startgewicht van net iets meer dan 9 kg. De fiets is verder aangepast voor de ultralange tochten met de hele lichte Carbon Tail Bag van nog geen 600 gram. Lichter dan een tas maar door zijn vorm zorgt deze voor 12 hartslagen minder bij dezelfde snelheid: winst op lange tochten! Door voor deze fiets te kiezen is Jaap zijn gemiddelde snelheid met wel 5-6 km omhoog gegaan. Zijn kruissnelheid ligt nog steeds op 26 a 27 km per uur!. Laatste aerodynamische update is de toepassing van het M5 2-Spoke wiel. Nooit meer zorg om spaakbreuk en het snelste wiel ter wereld.
Een tweede groot verschil met 12 jaar geleden is de ondersteuning die hij krijgt van zijn trainer op afstand Robert Carlier: o.a. mede lange afstand fietser, M5 klant en momenteel werkzaam als fysiotherapeut in Oslo. Door zijn schema's is Jaap verbluffend vooruit gegaan ondanks het ouder worden en dus spiermassa in moeten leveren. Voor het succesvol finishen van Parijs-Brest-Parijs moeten de deelnemers binnen 90 uur weer binnen zijn.
We gaan u verder op de hoogte houden maar alleen al de kwalificatie halen is natuurlijk al een prestatie op zich met deze leeftijd.
 

Onvoorstelbaar nieuw werelduurrecord handbiking van Paralympisch- en meervoudig Wereldkampioen Jetze Plat met 44.749 km

17 maart 2019Naar boven

En mooi dat de 2-SPOKE wielen hieraan bij hebben kunnen dragen.....

Onvoorstelbaar nieuw werelduurrecord handbiking van Paralympisch- en meervoudig Wereldkampioen Jetze Plat met 44.749 km In de overdekte wielerhal van Alkmaar waren maar liefst tegen de 400 mensen toegestroomd om Jetze Plat in een werkelijk zeeeer vlakke race het bestaande record met bijna 3 km te zien verpulveren... Maar liefst 179 rondjes werden er in het uur gereden met een verloop van maximaal 0.1 seconde. Dit is echt ongekend, ook voor een topsporter. Zijn vermogen daarbij zat rond de 250 Watt. Daarmee kunnen we stellen dat Jetze met zijn armen ongeveer 90% van de bevolking achter hem laat die daarvoor BEENKRACHT nodig heeft.
 

Aanval werelduurrecord handbike door Jetze Plat

12 maart 2019Naar boven

Woensdag 13 maart 2019 Velodrome te Alkmaar

Aanval werelduurrecord handbike door Jetze Plat
Jetze tijdens training in Velodrome, Alkmaar. Beeld: Bert Willems
Op woensdagmiddag 13 maart 16.00 uur klinkt het startschot voor professioneel atleet Jetze Plat om het werelduurrecord handbiken op een hoger plan te krijgen. Nu is dat ook al een zeer respectabele marathonafstand van 42.165 km maar Jetze wil duidelijk veel meer...
Naast zijn ongekend talent en vermogen gaan zijn drie! 2-Spoke wielen hem daarbij zeker helpen. Ook voor de handbike configuratie geldt dat deze 2-Spoke wielen sneller zijn dan de zogenaamde volle disk-wielen. Inmiddels begint het bij meer en meer mensen door te dringen dat een volledig dicht wiel dus definitief niet meer het snelst mogelijke wiel is, al helemaal niet in een buitensituatie maar zelfs binnen op windstille banen! Zie ook het laatste onafhankelijke testrapport van Aero Pro waarin het 2-Spoke wiel onbetwist het snelste wiel ter wereld is.

www.2-spoke.com >>

 

Vertical M5 Carbon High Racer

18 december 2018Naar boven
Vertical M5 Carbon High RacerKlaus Wilting is de trotse eigenaar van een nieuwe Ferrari rode M5 Carbon High Racer met een Tail Bag 21. Zonder al te veel gedoe kon hij zijn nieuwe aanwinst meenemen in Nederlandse en Duitse treinen tot zijn woonplaats Berlijn.
 

Mid winter stop M5 showroom

18 december 2018Naar boven
Mid winter stop M5 showroomTot 31-01-2019 is de M5 showroom gesloten.
Telefoon- en e-mailverkeer gaan wel door in deze periode.
 

M5 showroom gesloten op 2 en 3 november 2018

24 oktober 2018Naar boven
M5 showroom gesloten op 2 en 3 november 2018A.s. vrijdag en zaterdag is de M5 winkel gesloten. Vanaf dinsdag 6 november is de M5 showroom weer gewoon volgens schema open van 10.00 tot 17.00 uur.
 

Bram's private Viking Tour

8 augustus 2018Naar boven

800 kilometer door prachtige landschappen

Bram's private Viking TourBram maakt een meerdaagse tocht van Molde naar Kragerø, Noorwegen. De rode waypoints zijn de overnachtingsplekken.

Hier een gedetailleerde kaart!
<< vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | volgende >>
Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de informatie op deze site.© Copyright 2003 - 2022 M5 Ligfietsen / Vipers
Nieuws
Video
Modellen
M5 Lightweight bike parts
Carbon Specials
M5 Specials
Overige producten
Dealers
Waarom een M5
Wedstrijden en records
Onze klanten
Contact
Minimal Bike
2-SPOKE
Bram Moens
 Laatste nieuws
 Archief
 Zoeken
 Sponsoring
 Evenementen
 Publicaties
 Sitemap